08/27/10

Idag har varit en fullspäckad dag. Den började med cheerleading, som vanligt. Det gick riktigt bra idag, till och med med sideline. Hängde nästan med, måste dock öva lite i helgen, om jag kommer ihåg dem... hehe!
Som jag skrev tidigare så kommer jag att få låna cheergjejjer av Jamie (tränaren), supersnällt! Idag gav hon mig mina shorts (att ha under kjolen) och en rosett att ha i håret. Mycket sött. Ska ta kort imorgon så ni får se. Vi ska prova ut uniformer på torsdag efter skolan!
Yes, torsdag är första dagen i skolan om man inte räknar med välkomstdagen som är för freshmans och som vi kanske kommer få på för att se skolan och så! :)

Efter träningen så packade vi in oss i bilen och stack iväg till Portland. Där besökte vid den berömda fyren i Maine, det var mitt önskemål då det är det första som kommer upp när man söker på maine. Fyren och hummrar! :P
I Portland finns det även en skandinavisk mataffär så självklart åkte vi förbi den en sväng! <3 Jag tänkte köpa lite marabou choklad men den var så grymt dyr så det var inte värt det. Jag köpte dock en påse polkagrisar. Tanten i affären var supersnäll, hon fick reda på att det var min födelsedagsmånad så jag fick en hel kaka rundknäcke med mig som present, åh! <3 Mums!
Därefter drog vi vidare till freeport för att shoppa lite, jag köpte inget men det var en mysig lite "stad". Sedan åkte vi hem för att Flemming skulla ha träning och jag skulle iväg på match.

Japp, match, fotbollsmatch, kolla! :) Linsley och hennes kompis kom och hämtade mig vid 6 pm. Då åkte vi till Brunswick för att kolla på matchen. Det var inte så jätteinteressant match då Morse fullkomligt blev krossade, hehe! Men det var kul och jag lärde mig några regler, nästa match ska jag vara där och hejja med mina pomp pomps. GO MORSE! ;)
Vi stack efter första halvlek pga tristess, åkte till en glassbar. Jag köpte inget men Linsley och hennes kompis som börjar på R men som jag inte vet resten av namnet på köpte var sin! Därefter körde de hem mig och jaa, nu ligger jag här och ska snart sova för att imorgon är det carwash igen! YEY! Ska försöka ta med min kamera ;)

Oj, jag glömde totalt att berätta en av dagens coolaste upplevelser. Jag var på Dunkin' Donuts!!!!!! Såååå gott, tog en med glasyr på, MUMS FILLIBABBA! :D

Bilder kommer i nästa inlägg!
KRAM <3

Kommentarer
Postat av: Minna

Hur många donuts har du ätit nu? bara en? :o

2010-08-28 @ 10:58:36
Postat av: Sofie

Å du är säkert jätte fin i dina cheerleading kläder! :D <3 Vad roligt att du börjar få några kompisar! <3

2010-08-29 @ 22:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0