Tidinställt inlägg!

Haha, vill bara prova att allt fungerar som det ska. En mycket bra utveckling för blogg.se :)

Vill bara säga en sak. Tack för alla kommentarer som jag får på mina inlägg, det uppskattas verkligen och jag läser varenda en av dem även fast jag inte svarar på alla. Om ni har någon fråga till mig så är det bara att fråga så kommer jag svara, antingen i ett inlägg eller som en kommentar i din blogg!
Kram :)

My little black book!

Tror inte jag har berättat om min dagbok, en svart simpel bok där jag skriver med personliga saker än vad jag gör här i bloggen. Mera om vad jag tycker och tänker om sakerna som händer här :) tror att det är mycket roligt att ha senare i livet. Att kunna ta fram den om några år och då minnas sakerna som man annars lätt glömmer bort, små saker som är roliga att komma ihåg men hjärnan inte rymmer plats för dem.

(Ja, jag har tejpat in ett höstlöv ifrån Maine xD)
Det är också bra för mig, det är en bok där jag kan säga precis vad jag vill och det är otroligt skönt att bara skriva av sig ibland. T.ex. en dag var jag lite deppig och så skrev jag nästan 2 sidor i boken och sedan mådde jag mycket bättre. Det är inte bra att hålla allt inom sig och då kommer boken bra till pass.



Kram kram, nu vet ni lite bättre om hur jag hanterar mitt år här :D

Utan bil vore vi strandsatta!

En sak som jag saknar väldigt mycket här är förmågan att kunna ta sig till platser själv. Här är jag beroende av att Erik eller Robin kör mig till träningar, till skolan om vi missar bussen, till affären, ja överallt. Det finns inte rum på vägarna att gå eller cykla så bilen är det enda alternativet.
Som tur är är Robin och Erik grymt snälla som ställer upp i alla lägen och kör oss vart vi vill men jag saknar fortfarande att kunna gå ner på stan efter skolan. Visst kan jag göra det nu men då måste jag ringa Robin eller Erik och be någon av dem att hämta mig när jag är klar.
Saknar också att bara kunna ta min cykel och åka vart jag till, t.ex. till busshållplatsen och ta bussen till Säva. Här finns det en komunal buss och den går en gång per dag och det är ända till Portland. Annars finns bara skolbussarna.

Det är en av de största skillnaderna här gemfört med hemma. Att vara så beroende av bil. Visst är det skönt att åka bil överallt men jag saknar självständigheten som jag har hemma. T.ex. nu sitter jag hemma och väntar på att Robin eller Erik ska komma hem så de kan köra mig först till At&t så jag kan fylla på min mobil och sedan till stallet.
Åh, jag kommer vara så bortskämd och lat när jag kommer hem :P hehe...

Kram kram <3

Helg men inte höstlov!

Vi har inget höstlov här!! :( Vi kommer ha två lediga dagar vid thanksgiving men de är först i slutet på november, åh!

Igår var det sista fotbolls matchen för min del. De förlorade som vanligt och det var kallt och regnigt. Men vi har varit mycket skonade ifrån regn på våra matcher så en match i regn klarade vi av ;) Det har varit mycket roligt att vara en cheerleader och ska försöka hålla på med det under vintern också men vi får se!

Vi kom hem sent igår, 23. Så det blev en sovmorgon för mig idag. Underbart skönt att vakna upp vid 11 :D Det behövs ibland. Tänkte försöka åka till stallet när Robin och Erik kommer hem ifrån YMCA och ikväll ska jag till Kelci, vi och några andra personer ska fixa pumpor och så :) ska bli mycket roligt!

Kram kram, hoppas ni har det bra hemma och lycka till till min ridklubb Säfva imorgon i allsvenska div II finalen. Ni är bäst <3

Oct 28, 2010

Om några dagar är det redan November, herregud va tiden springer! Tyvärr har vi inget höstlov här(!!!) men vi har några dagar ledigt vi thanksgiving ist, får väl vara glad för det! :) Idag och imorgon har vi halvdagar i skolan, det är skönt att få vila upp sig lite granna.
Ikväll ska vi gå på Flemmings första match i payoff, så vi hoppas att de vinner :) och sedan imorgon är det dags för sista fotbolls matchen, vi ska åka ända till Leavitt som ligger typ 1,5 h bort!

Jag var ute lite idag och knäppte lite kort, här får ni se!


Fältet utanför huset, man kan se att det är höst nu :)



Pumpor :D min pumpa är den längst ner!


GODIS :D älskar dessa fiskar men jag har inte sett dem i Sverige och ändå kallas dem Swedish fish, haha. Har ni sett dem någonstans?


Stallet i bakgrunden, Bay Ridge Stable är namnet :) sött!


Appy blev lite väl intresserad av min kamera!


Vet inte om jag har lagt upp en bild på Ellie tidigare. Iaf, detta är Ellie! :)


Och detta är Olof! :)

Kram kram, <3

Agusta crime-lab!

Idag var jag på en fieldtrip till Agusta. Vi gjorde ett studiebesök i deras crime-lab. För fick vi en introduktion med powerpoint och så och sedan fick vi en rund tur i alla de olika labbrummen. I detta labb hade de inriktningarna: DNA, Vapen och kulor, fingeravtryck, bilar och lögndetektor-test.
Det var mycket intressant och vi såg faktiskt två personer som jobbade med ett vapen, att sjkuta det för att se om kulan matchar och så :)

Sedan åkte vi till ett ställe och åt vår lunch och därefter tog vi en snabbtur i ett museeum :) En mycket rolig dag och vi var tillbaka i skolan 1.40 så hade typ bara 30 min skola idag!!
Ikväll är det stalltjänst, och såklart så regnar det som vanligt när jag har stalltjänst :P wiho!

Kram <#

Banquet

Igår kväll var det banquet i morse cafeteria för alla cheerleaders. Där tjockade vi i oss pizza, sallad och brownies. Mycket mumsigt :) Sedan blev alla individuellt presenterade och tackade och vi fick ett diplom, en pin och en halloween-bag. Det var mycket mysigt och en bra avslutning på sesongen tycker jag.


Me as a soccerplayer :P yey!


Halloween-bag :D


:) - en mickrofon för de som inte ser det!


Haha, hjärnaktivitet på hög nivå!


Söt spindel som jag fick med mig hem :)

Kram kram <3

GRATTIS MED ÄLSKADE BROR!!

Jag är förvirrad, jag hade skrivit västa inlägger under olika perioder i skolan idag och sedan publicerade jag det och kryssade rutan och nu när jag kom hem för att kolla om jag hade fått några kommentarer så var inlägger försvunnet?! Fett irriterande och konsigt!

Aja, idag är det min lillebrors födelsedag. Det är ganska skrämmande att han blir 16 år och kan övningsköra. Herregud, det är vi sånna här tillfällen som man inser att livet faktiskt går frammåt! Jag har skickat ett grattis mejl och ger honom en BAMSEKRAM och ett stort GRATTIS över datorn! Hoppas du har haft en bra födelsedag älskade bror! <3

Idag har det varit en mycket bra skoldag, liksom igår. Vi tog våra bilder som kommer med i Yearbook bara för att vi är utbytesstudenter. Blev inte så nöjd med min bild, ser så himla liten ut!! Aja, får väl bara acceptera att jag är 13 år i själen. Whatever liksom :P
Annars hände det inte så mycket speceilla saker. Imorgon ska jag åka till Agusta crime-lab med min forensics class. Ska bli mycket intressant och roligt :D

Ikväll är det sista teamdinner för fall season, ska även lämna in min uniform för den sista matchen (som är på fredag) så hejjar vi i jacka och byxor ist, liite varmare! :P Men det ska bli kul, alla har fått något att klä ut sig som, jag fick fotbolls spelare. Jag ska försöka ta mycket bilder!

Kram kram <3

Helg igen :)

Först vill jag börja med att säga två saker:
1. HAR NI SNÖ HEMMA I UPPSALA?!?!?! :O
2. Tack för alla fina kommentarer till med Seniorbild :) de värmer, ni är bäst och sötast! <3

Iaf, nu är det helg igen. Dagen har inte varit så bra så den pratar vi inte om!
Imorgon ska jag fixa lite hus för Habitat på morgonen, har berättat om Habitat i ett tidigare inlägg. Sedan vid lunch är det dags för sista hemmamatchen! Sorgligt men sant. Nu ska vi vinna, för en gångs skull! Otroligt nog så har Morse tagit sig till playoffs men de kommer nog åka ut i första matchen, hehe :) men man kan ju hoppas!

På Söndag är det fixa dag här hemma i huset och i trädgården, hoppas det inte blir allt för kallt. Vi har faktiskt börjat på nästan vinter :O i morse var det 1 grad C!!! :( vill inte ha vinter!

Robin och Flemming är iväg och hyr en film så fredagsfilm, najs! :)
Ha det super, kram kram <3

Tired

Sitter i skolan, har 15 min kvar sedan kan jag åka hem och sova. Är grymt trött nuförtiden, vet inte om det är min form av hemlänktan? Jaja, får proppa i mig lite B-vitamin så blir det nog bättre, får sova lite när jag kommer  hem!

Idag har jag lämnat ett papper så nästa onsdag ska jag åka till Agustas crimel-lab. Ska bli coolt :D

Vet ni var som hände igår. Jag var 100000% säker att det var Grey's Anatomy på TV kl 9. Så jag stressade som sjutton med efterarbetet från middagen tsm med Flemming och jag behövde verkligen duscha. Så jag hoppar in i duschen 20 i 9 och stressar ihjäl mig för att sitta i soffan kl 9 med tort hår och nyduschad. Och vet ni vad?! När jag kommer ner till kl 9 så visar det sig att Grey's Anatomy är idag istället. Hade stressat helt i onödan! :(

Iaf, imorgon är det fredag och ingen fotbolls match förrens på lördag, de flyttade den! :) så vi får se vad som händer!

Ha det bra, saknar er <3 Kram!

Hehe!

Vet att min uppdatering suger men inget direkt intressant har hänt de senaste dagarna. Har varit i skolan, ridit, gjort läxor och så :) vardagen nuförtiden!

Idag efter skolan så tog Robin min seniorpicture. Här kan ni se resultatet:



Alla seniors skickar in en bild som kommer med i yearbook och så :) najsigt! Imorgon ska vi även ta utbytesstuentbilder, daaah :P det är redan onsdag eftermiddag. Denna vecka har bara rusat förbi!

Nu ska jag åka till stallet, Appy Snappy Happy har nog saknat mig :P

Nothing-day!

Idag har jag gjort absolut ingeting. Jag sov till 10, åt frukost, gjorde ingenting, gjorde ingenting, gjorde ingenting. UNDERBART!!! Jag behövde verkligen en sådan här dag, en dag där du bara lever men inte gör något! Jag har varit så trött att jag kände att det var dags för en hemma dag.

Det enda jag gjorde var att prata med min familj på eftermiddagen. Det var mycket roligt, som vanligt. Saknar er <3

Imorgon är det skola, ser inte fram emot att gå upp kl 6, tur att skolan är rolig iaf :P
Kram kram <3

ZzzZZZzzzz....

Hej!

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, jag har varit så grymt trött! Vet inte varför jag är så här trött men det är jag iaf.

Idag har jag en hemma dag, underbart skönt. Kanske sticker iväg en stund till stallet bara för att men annars är det en lugn och skön dag hemma!

Idag ska jag snacka på skype med mina föräldrar, åh det ska bli kul! :)

Kort inlägg men har inget och skriva!
Kram kram <3

Plans :D

Idag var det skola igen, en normal dag utan några speciella incidenter.

Efter skolan åkte jag till stallet. Jag hade redan innan bestämt mig för att inte rida, kände inte för det, jag longerade ist. Tror inte att Appy har blivit longerad förut för han fattade zero. Han försökte bara gå in till mig hela tiden! Jag tog hjälp av en långpisk för att styra honom och då fick han panik och kastade sig bakåt så jag bröt en nagel!! :( Jag skippade långpisken och vi gjorde små framsteg! Imorgon ska jag nog rida ist! :)
På lördag ska jag rida ut med Susie, det ska bli superduperkul :D

Imorgon är det college-day i skolan. De är en dag för seniors att kolla och besöka colleges. Jag och Flemming tänkte besöka ett college men det slutade med andra planer. Så morgondagens schema är ganska strikt.
6.30 - gå upp!
7.10 - åka till YMCA, gym och pool!
9.00 - åka hem, byta kläder och åka till stallet
12.00 - hem igen
13.00 - mot LL. Bean (en klädaffär!)
5.00 - stallet igen, ta in alla hästar
7.00 - möta ang project graduation
random time - SLEEEP!

Fun day :D
Nu ska jag sova så jag orkar med allt det där imorgon! Ska nog packa väskan nu!

Kram kram, love you all <3 :D

Colombus-day

Var ledig idag pga Colombus-day. Hurra för Colombus som gav oss en dag ledigt! :)

Planen för idag var att åka till Boston men efter mycket om och men beslöt vi oss för att inte göra det. Jag och Robin åkte till en tjej som heter Sally. Hon har tre hästar, morganhästar och jag skulle få rida en av dem! Först kollade vi lite på när hon red sin dressyrhäst. De ska tävla i helgen och sedan fick jag rida Oscar. Han var liten men kraftig och otroligt speciell :P hehe. Red lite på banan först och sedan fick jag rida på en äng. Vi galopperade lite och han blev superglad och ville bara galoppera mer och mer :) En annorlunda men rolig ponny att rida! Hade kameran i bilden så inga bilder därifrån...

Jag har för ett tag sedan bett Robin att lära mig att sticka, det är något som hon är väldig bra på. Så eftersom eftermiddagen var ledig så beslöt vi oss för att ägna den åt att lära mig sticka. Slut resultatet blev detta:


Detta gjorde jag och Robin tillsammans, vi stickade lite och sedan bytte vi vantar så hon kunde rätta till mina misstag osv. Nöjd :D

Fia:
Då jag rider ensam är det svårt att få bilder men jag ska försöka släpa med mig någon som kan fota någon gång så ni kan få se :)

Kram kram <3

10/10/10

Dagen började med huvudvärk men efter en alvedon var den borta :) Pratade lite med min älskade familj på morgonen, älskar och saknar er<3

Kl 11 kom Isabelle och hennes mamma för att hämta upp mig. Vi åkte till Belfast, där chillade vi runt lite och så och sedan åkte vi till Topsham. En mycket trevlig dag med mycket bilåkande men det var skoj! :) <3

Jag har även köpt två saker idag. Ta fram anteckningsblocket för jag har köpt..... en tandborste!! :D Yey! Sedan har jag även köpt en bok som jag ska skriva i samt ha lite bilder i :) mer personligt än min blogg!

Kram kram, nu ska jag hoppa in i duschen! :)

Busy busy!

Nu har hälften av min långhelg gått, tiden går för fort!

Fredag
Dagen började väldigt bra. Jag, Robin och Erik åkte till YMCA - health center. Där finns det tre bassänger, gym och en inomhus hall. Jag velade in i det sista om jag skulle simma eller gå till gymmet och beslöt mig till sist för att gå till gymmet. Har aldrig varit i ett gym på "riktigt" förur så det var lite spännande. Jag har bestämnt mig för att bli en hälsosam människa, hehe. Vi får det hur det fungerar med mina nutellamackor till frukost och cookies till lunch! Men iaf, så jag sprang i 20 min. Inte så länge men en bra start! Efter det kändes dagen mycket bättre!

Vi åkte hem, jag bytte om och drog till stallet. Det var typ 1000 barn där för att det var någon slags farmdag :P barn är söta! :D
Jag borstade Appy länge, han har en förmåga att alltid rulla sig så fort som han kommer ut i hagen. Känns ganska meningslöst att borsta honom och göra honom fin i ca 30 min efter ridning och sedan när jag släpper ut honom igen så går han två steg och lägger sig ner och rullar. Haha, tur att han är söt iaf! <3
Jag tog lite bilder men jag har kameran upp i mitt rum och jag är för lat för att gå upp och hämta den! Men de kommer...

Kl 3.45 var det samling för alla cheerleaders utan för Middle school. Vi hade en match emot Leeveat. Definitivt den roligaste matchen hitils. De vi spelade mot är state champions tre år i rad så vi beslöt oss för att hejja extra mycket, och det gjorde vi verkligen. Plus att det var ganska kallt så om vi inte gjorde cheers hela tiden så typ dog vi av köld. Slut resultatet blev 55-21 till Leeveat. Helt okej tycker jag :) Go Morse, yeah!
Kom hem ca 11 och var liiiite död efter dagens upplevelser. Dock nöjd! :D


Lördag

Robin och Erik är aktiva i en förening, Habitat. Det är en förening som hjälper folk som inte har så mycket pengar att fixa deras hus. Små förendingar som gör att huset behåller värme bättre och så. Så det var vad vi ägnade dagen åt. Kl 8 åkte vi till Habitat's högkvarter, haha ville bara skriva det!! Där fick vi våra grejjer och sedan bar det av!
Hus nr 1 var ett ganska litet hus. Mitt ansvar var att sätta små lappar bakom elkontakter så att kalluft inte smiter in där, det var faktiskt ett roligt jobb! Detta hus gick fort!
Vi åkte hem och åt lunch och sedan bar det av till hus nr 2. Efter lite felkörningar och 3 timmar senare så kunde vi starta! Fick samma uppgift i detta hus men när jag var klart så hjälpte jag Erik att isolera fönster.
Dett hus tog lite längre tid men vi var hemma vid 6.

Nu sitter jag här hemma, ganska död efter dagens jobb. Snart kommer vår pizza, hoppas jag xD

Imorgon blir det att hänga med Isabelle :D Yey!

Kram kram <3

Weekend :D

Nu är det helg, en fyradagars lång helg :D JIPPIE!!
Idag var en bra skoldag!
Chorus - vi hade ett quiz samt körsång, såklart!
Engelska - vi hade två quizes samt två lämningsuppgifter idag så det var lite mycket, hehe!
Advisory - istället för att gå till advisory så skulle jag och Authum ta bilder på alla Varsity captains så det gjorde vi :) trevligt trevligt!
Lunch - kul!
Forensics - hade due day idag för ett brott som vi har jobbat med denna vecka. Tror jag lämnade in ca 10 sider med anteckningar + ca 20 sider som vi har markerat... :P + tre skisser över platsen där brottet genomfördes.
Yearbook - vi skrev in massa namn, en riktig gissningslek :P Vi laddade också in kaptenbilderna!

Kom precis hem ifrån skolan och snart ska jag iväg på träning :) Idag är det även min tur att laga mat, hmm, undrar vad jag ska laga! Jaja, vi får se!

Kram kram, <3

Hej hej!

Jag har inget att skriva men jag skriver ändå för jag vill inte skriva på min uppsats, yey va duktig jag är. Hmm, efter middagen ska jag och Robin åka ner till Walgreens så jag kan framkalla 4 bilder att ha i min ram som har varit tom alldeles för länge :P ska bli skojsigt!
Kan ta bild sen!

Var just ute med Ellie och kasta frisbee :P kul men jag blev trött och ryggen dunkar (de ska ju vara läkt nu?!? :S). Har jag något annat ointressant att skriva? Hmm, njee! Men jag kan länka till lite bloggar! :D

Anna - världens bästa vän!
Anna igen - hennes andra blogg! :)
My - utbytesstuden i Indiana, usa
Julia - här skulle din länkning varit om du hade haft en blogg!!! Skaffa en!
Josefin - klasskompis, nystartad blogg :D
Nora - utbytesstudent i min familj hemma i Sverige

Läser många andra bloggar men nu är det dags för middag :D
Kram kram <3

Hallåå :)

Idag har det varit en normal skoldag, inget speciellt händer. Fick tillbaka massa saker under Engelskan, jobbade på layouts i Yearbook och började en veckas arbete i Forensics. Vi ska lösa ett brott och vi får ledtrådar varje dag men efter varje dag måste vi skriva anteckningar, skissa och skriva en hypotes. Det är mycket jobb!

Idag efter skolan åkte jag till Appy. Han var mycket fin idag, finare än igår. Jag har mest jobbat honom i skritt nu i några veckor men har nu lite smått börjat gå över i trav. Igår va hans trav mycket spänd men idag var den mycket bättre :) tummen upp!

Nu ska jag gå ner och vara lite social och om 30 min börjar Gossip girl! :D YEY!
Btw så kommer jag ha 4 dagars helg denna helg :D ledig fredag och måndag!!! :D Så förhoppningsvis mycket ridning och hitta på nått skoj!
Kram kram <3

Bilder!

Här kommer lite bilder, några gamla och några nya :D


Gula skolbussar finns på riktigt :D första skoldagen!


Tillverkning av äppelcider!


Jag deltog också med en lite del innan jag dog pga sjukdom xD


Common grown fair!


Common grown fair, vallning av får! :)


Olof, han har uppfattat att min säng är skön :P


Bara så alla vet så är cookies här det bästa som finns <3


Jag och Isabelle @ the mall


Redy for homecoming dance! :D

Det är några bilder, enjoy och ha en bra dag. Eller just, er dag är nästan över :P
Och grattis bästa Säfvatjejer till andra platsen, ni är bäst <3
Kram kram!

Homecoming!

Igår var det homecoming, både game och dance! Min dag såg ut typ såhär:

Vaknade vid 10, slappade lite, duschade och så. Vid 2 tiden skulle alla cheerleaders mötas hemma hos Alix för att ta M-foto. Då står hela teamet som ett M (står för Morse!). Tror att bilden blev bra, det var dock kallt! :)
Därefter gick vi till fotbolls flältet för att dekorera för homecoming game. Det blev mycket fint med ballonger, snören och skyltar! Självklart så glömde jag kameran! -.-
Efter det så var det dax för homecoming game. Vi förlorade, de andra laget var otroligt bra! Men det förstörde inte vår glädje! :D
Matchen slutade 6.15 och dansen började kl 7. Så det blir hem, byta om, äta något och sedan sticka iväg! I början hade jag tråkigt för att jag hade inte modet att dansa xD men efter ett tag bestämde jag mig för att bara ha roligt och släppte allt :D då blev det kul!
Robin tog en bild på mig och Flemming innan vi gick, ska kolla med henne om jag kan få den och lägga upp här!

Kram kram <3

Tjollahopp

Fridaynight = all weekend in front of me :D Yey!
Today was blue and white day in school, I wore my 826 t-shirt. Very nice! At 12.25 all cheerleaders got dismissed from class to change because at 1 the Pepprally started. 1-2.05. We cheerleaders dit out routine, blue and white dance, banddances and stunts. It was very fun! :) Didn't broght my camera so I don't have any pictures.

At 4 pm I went to Alix for teamdinner. It was fun with a lot of food and talking!
Now we are going to whatch Mamma Mia :D

And yes, the football homecoming game got moved to tomorrow because of the heavy rain -.- so now we only have like 30 minutes to get ready for homecoming dance :O not fair!!!
Whatever, good night!
<3

RSS 2.0