HOT HOT HOT!

DÖÖÖR av värmeslag, det är 33 grader i skuggan! :O Liksom kl är 5 på eftermiddagen, då ska det inte vara över 30 grader i skuggan, usch! Och det ska typ pågå såhär några dagar till...

Iaf, vi åkte ner och åt lunch på en resturang som låg på en udde, jättefint! :D Dolphin var namnet! Huvudsakligen så serverade de seafood (mat ifrån havet). Jag hade ingen aning om vad jag ville ha så robin beställde in räkor till mig (friterade såklart!), en hummerrulle till sig själv och någon soppa. Jag fick smaka både hummer och lite av soppan och soppan var bara sååååå god <3 Hummer och räkorna var också goda :)
Mycket trevlig liten resturang med mycket god mat!

Då det var grymt varmt beslöt vi oss för att åka ner till camp (deras sommarställe) och bada. Jag hade tagit med mig mina badkläder men tanken på att bada i det kalla havet var låångt borta men det var så grymt varmt så jag bytte om, just in case!
Väl nere på bryggan så var jag bara tvungen att doppa mig, bara för att kunna säga att jag har badat i havet för från och med nu kommer det bli kallare, så det var nu eller aldrig!
Det tog sin lilla tid men efter ett tag (bara 10 min) så var jag i :D YEY!!!! Mycket stolt!

Sedan åkte vi hem och snart ska jag börja laga min broccolipaj, with me good luck!
KRAM KRAM! <3

Kommentarer
Postat av: Anna

hahah xD

2010-08-31 @ 11:21:16
URL: http://galenponnyunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0