Onsdag :)

Idag var det onsdag vilket betyder sen start :D yey, sovmorgon till kl 7! Underbart! Morgonen var mycket lugn och sansad vilken var skönt för en gångs skull!

Idag var det gratis influensa vaccinationer i skolan och jag blev rekommenderad att ta en. Så det gjorde jag under försa blocket. Det gick mycket snabbt och smidigt och det gjorde inte alls ont. Jag är lite orolig att inte vaccinet tog ordentligt för att jag känner knappt att jag har blivit vaccinerad, skumt :P aja, kanske var det bara min sjuksköterska som äger på att ge vaccinationer!
Iaf, när vi var klara fick vi ett klistermärke som vi skulle ha på oss hela dagen. På den stod det "I got my Flu Shot, Did You?" Haha :P Bar min stolt hela dagen. Vi fick även var sitt typ gummiarmband och på den stor det "Wash your hands" Asg :P

Aja, dagen flöt på bra. Jag frågade alla mina lärare idag om de kunde ge mig mina läxor innan jag sticker iväg till solen och glassar så jag inte dör av läxor när jag kommer hem. Jag blev så glad när Mrs. Madden sa att jag inte behöver göra något av de som de andra gör under den veckan. Hon tycker att jag är bra iaf ;D Haha, hon är snäll hon!

Ikväll har vi varit på Flemming's banquette. Det var kul, dock åt jag för mycket mat... -.-

Imorgon har vi ledigt :D YEY!!! Ska nog rida, åka på en lite "trip" med familjen och sedan kanske bowling. Najs!
Kram kram, hoppas ni har det bäst i snön! <3

Kommentarer
Postat av: Jennifer

haha, johanna jag tror inte att ett vaccin "inte kan ta" :p skulle också vilja få klistermärken när jag tar sprutor som när man var liten! ;)

2010-11-11 @ 18:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0