Time for Spring Fling! :)

Nu ska jag iväg till Kelci tsm med några andra för att "fixa oss" inför Sping Fling :D

Min klänning:


Jag är blivit en fjortis :O tar bilder på mig själv i webcammen! O M G!


Hahahhahaha!
Kram kram <3

Lördag

Idag är de fullt upp... ska snart hoppa in i duschen och kl halv 1 är det dags att få min klänning fixad. Den ska tas ner ifrån en M till min storlek :) ska bli skojsigt!!

Sedan är de hem och packa lite saker och därefter ska jag iväg till Kelci och fixa inför skoldansen som är ikväll, Spring Fling. Och sedan drar vi iväg för att rocka loss ;)

Hoppas ni har en rolig valborg!!
Kram <3

Finally!

De har pratar om åskstormar och regn i tre dagar nu men de har aldrig kommit, men idag så fick de äntligen rätt... min tennismatch blev flyttad pga varningen, kommer spela imorgon ist! Men vi hade träning iaf, när vi hade typ 30 min kvar så kom de som en vägg av ösregn och vi flydde scenen!! HAHAH, fan va vi är mesiga... regn och 1 sekund senare är tennisbanorna tomma och alla sitter i sina bilar på väg hem. Nejdå, men vi kan inte spela när de regnar eller om banorna är blöta för de förstör bollarna... :) Men de var en rolig träning, taggad för match imorgon! :)

Kan även avslöja att jag har provat prom-klänningar idag, tror jag har bestämt mig... ska åka tbx i helgen och köpa den fast de måste sy in den lite och kapa av på längden! :) Kan säga att den är rosa! :D

Nu ska jag fortsätta skriva mitt tal inför imorgon, usch, vill inte, aja, whatever... just to it!
Kram <3

Fullt upp! :)

Tjaba, har inte skrivit på några dagar. Har haft fullt upp! :) Nu har tennis kommit igång på riktigt och vi har ca tre matcher i veckan, de började i måndags. Spelade för typ jv match (resultated räknas inte in i lagets totala resultat för dagen) vilket var bra... hade nämnligen inte rört mitt tennisracket på över 10 dagar. Och resultatet blev därefter, jag och Kelci förlorade med 4-7. Men jag är mycket nöjd med min insats :)

Idag hade vi en annan match. Efter lite väntan så var de min och Kelcis tur igen, vi startade lite knakigt då vi var kalla efter väntan men efter 2 games så kom vi igång och vann sedan matchen med 8-4. Jättenöjd :D
De blir mycket sena kvällar (kommer typ hem runt 8 på kvällen) och då ska man äta, ducha och sedan göra alla miljoner läxor.... så inte så mycket tid för bloggande!

Imorgon har vi vår första hemmamatch, de ska bli mycket roligt :D tennis är skoj!!
Hoppas ni har det toppen!
Kram <3

DC bilder, del 4



De var allt :)

DC bilder, del 3


DC bilder, del 2




DC bilder, del 1


Washington DC

Måndag:
Vi hade planerat att lämna huset runt 6.30 men de slutade med att bilen rullade ut strax efter 8, haha ;) Men sedan var vi igång... vi stannade och åt lunch i New York state men de var de enda stora stoppet som vi gjorde, förutom för att tanka. Resan tog lite mer än 12 timmar, jag sov större delen eller letade registrerings skyltar ifrån alla stater, haha, har jag ett liv? nej! :P
Sedan kom vi fram till Robins brors Lee och hans fru Kristas hus, där åt vi en mycket god middag och sedan var de läggdax!

Tisdag:
Vi tog bilen in till den närmaste metro stationen, tog tunnelbanan in till downtown DC. Vi såg först Washington memorial och vandrade längsmed the mall... sedan var de Jefferson memorial. Tyvärr så höll de på att bygga om the reflection pool så de var lite synd men det var okej :) därefter gick vi till vietnamn memorial och sedan blev de vita huset. Vi gick mycket så fötterna gjorde gaaanska ont efter denna dag men det var roligt!

Onsdag:
Vi började dagen med att gå till the national zoo, kul men grymt varmt. Vi hade typ 30 grader i skuggan och de var strålande sol hela dagen och hade ingen vattenflaska -.- men det var okej. Idag besökte vi flera museum, däribland flygmuseum där man kunde se de första flygplanet, ett museum där man kunde gå in i ett rum fyllt med levande fjärilar det var supermysigt!! Vi vandrade runt lite i georgetown och sedan åt vi middag på en tysk restaurant! :) gott!

Torsdag:
Idag visade Lee oss Washington. Vi besökte Jefferson memorial och en stoooor kyrkogård där b.la president Kennedy ligger begravd. Därefter åkte vi till IKEA :D :D vi åt lunch där och gick runt och hade kul, självklart åt jag köttbullar och köpte gooodis :D wiii!!
Vi åt ute på kvällen tsm med allihoppa, mycket trevligt!! När vi kom hem så gjorde jag och Flemming ett träningsprogram. De är type en dvd där de ger instruktioner (de är som om man kollar in till friskis och svettis fast 1000 ggr värre).. namnet var insane! :P

Fredag:
Resa hem.......

Så nu är jag tillbaka här igen och de regnar och är kallt här samt är grått... i DC var de grönt och blommorna växte grant :D
Ska ladda in bilderna nu! :)
Kraam

Back in Maine

Nu är jag hemma i Bath, Maine igen. Hade mycket roligt nere i DC. Klockan är nu halv 12 och jag ska sova... skriver mer om resan imorgon samt lite bilder :D

Intressant inlägg va?! ;)
Kramisar!

Shopping på g!

Har inte alls sovit bra i natt... de verkar som de starka vindarna har kommit hit nu, till Norra USA. Inte så att vi har tornardors och sånt utan bara extremt vindigt och regnigt. Trodde seriöst att mina fönster skulle gå söner i natt eller att taket skulle flyga av, haha ;)

Om typ en timme kommer Isabelle och plockar upp mig och sedan ska vi dra ner till Portland för att shoppa lite vårkläder, det är något som jag har extremt behov av just nu! :)

Imorgon blir de DC vilket ska bli jättespännande :D
Kram kram <3

Spring vacation! :D

Nu har jag spring vacation, har förstått att ni också har lov denna vecka? :D kul!

Har inte haft lust att blogga de senaste dagarna men allt rullar på här... de har varit en mycket bra vecka med mycket o göra. Har varit i skolan, spelat tennis (som förövrig bara blir roligare och roligare), vi har gjort lagtröjor för tennisen, jag har varit med kompisar och allt har varit bra :)

Just nu sitter jag i min säng och Olof sover brevid mig :) imorgon ska jag shoppa tsm med Isabelle och sedan på måndag drar vi till DC :D ska blir superroligt!!!

Kram <3

Aspen

Tror inte jag har introducerat er till Aspen :) Tror dock att jag har sagt att vi har två katter. Olof, som ni vet och Aspen. Aspen är en utekatt då hon inte alls är rumsren, så hon bor i ladan. Mycket söt och social katt! :)









Där har ni lite bilder och filmer på både Aspen och Olof :)
Kraam <3

Snart lov!

Idag är det måndag. Hade en bra dag :) dock blev det ingen tennisträning vilket var lite synd men imorgon kör vi igen :D yeey! Har blivit värsta tennisgalen eller nått!

Detta är sista veckan innan spring vacation. Större delen av mitt lov kommer jag tillbringa nere i Washington DC tsm med världfamiljen. Vi åker på måndag och kommer hem på fredag :) kul ska det bli!!

Nu ska jag sätta igång med läxor, ni vet hur tokiga alla lärare blir innan lov -.-
Kram <3

Bilder! :)

Här är några bilder som jag tog idag :)

Några blommor


Dounuts :D


En söt chipmunk (bilderna taget snett igenom fönster)


Sedan fick Olof och Ellie leka fotomodeller, som vanligt ;)


Kram :)

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket, hade en liten hemmadag :)

Sov till kl 11. Min frukost bestod av en dounut. Lekte lite mer Ellie, vi spelade frisbee, haha! ;) Sedan städade jag mitt rum, gjorde lite läxor och bara hängde runt på datorn (=facebook). Så min dag har inte varit så intressant men de är tillåtet! :)


Kram <3

Svar på kommentar



Hej Elin! Kul med frågor :)

Skolan är generellt mycket lättare än den Svenska skolan, enligt mig. Jag har mera läxor och lärarna är mycket hårdare på att allt ska lämnas in eller visas, annars får man en nolla vilket drar ner betyget jättemycket. Matten är lite svår, är ju tvungen att lära mig alla matematiska termer och så. Jag ska verkligen inte skylla allt på min engelska för så är det inte, jag är helt enkelt bara inte ett geni när de kommer till matte. Just nu har jag ett B vilket jag är nöjd med för Honors PreCalculus.
Men nej, skolan är inte svår så länge man gör alla läxor.

Mitt skolår är indelat i två terminer. Första terminen hade jag chorus (kör), Design Workshop (typ redigera bilder lite lätt och så), English (jaa, engelska), Forensic Science (kriminalteknik) och Yearbook (tror de flesta vet vad de är, om inte, säg till så förklarar jag!) :P
Denna termin så har jag Speech (en klass där man lär sig att hålla tal), Study hall (en period där man kan göra läxor), History (historia, blä) och Digital Art (redigerar och fixar olika bilder i ett redigeringsprogram som heter Adobe Photoshop). De är de lektioner som jag har nu. Samma varje dag.

Min engelska var okej när jag kom hit. Jag kunde få folk omkring mig att förstå vad jag ville och så men jag kan inte säga att den var perfekt för det var den inte. Fick G i engelska året innan jag åkte. Men den blir bättre och bättre, även fast de inte riktigt känns så för mig, men jag hoppas att den är bättre nu än när jag kom. Men kommer ganska snabbt in i språket, speciellt i skolan. Alla är mycket hjälpsamma om man inte förstår ett ord eller så :)

Varje helg är olika. Men jag hänger oftast med kompisar, rider eller gör något annat. Svårt att säga :) du får helt enkelt följa min blogg så får du reda på vad jag gör varje helg ;)

Hoppas du är nöjd med dina svar!
Kram :) <3

Svar på kommentar



Tack så mycket :) Roligt med en till läsare.
Jag kommer nog inte sätta upp en speciell frågestund med anledningen att min blogg inte är så stor. Har ca 30 läsare per dag, när jag uppdaterar, och känner att om jag skulle sätta upp en frågestund så skulle jag kanske få 2-3 frågor vilket inte skulle vara så roligt.

Så jag kör hellre med att folk får skriva frågor när dom vill och i vilket inlägg dom vill, så svarar jag allt eftersom. Så det är fritt fram med frågor av alla sorter, jag svarar på dem här i bloggen eller via mejl/din blogg om de är så.
Om du har några frågor, go ahead! :)

Tack för att du läser min blogg!
Kram :)

Tjena bena

Har inte haft tid att blogga de senaste dagarna. Idag och igår har jag kanske varit hemma sammanlagt 1 timme. Kan berätta lite vad som hänt de senaste dagarna...

Tosdags:
Vi hade halvdag i skolan idag, vilket menas med att vi slutar kl 11 istället för 2.05. Så skolan var över mycket snabbt, tur det för skoldagen idag var gryyymt tråkig.
Idag var tennisträningen uppdelad i två grupper, då vi hade mera tid. Först hade de lite mer avancerade träning, alltså de som har spelat förut och sedan hade de lite grönare träning. Då kan hon lägga träningen på en bättre nivå och inte behöva vanka fram och tillbaka mellan de olika gruppernas övningar.
En sak gjorde mig otroligt glad. Det var att hon frågade mig om jag kunde vara med och träna med den lite mer avancerade gruppen. Jag är absolut inte bäst i den gruppen med det var roligt. Den andra gruppen kan lätt bli lite oseriös för många leker bara runt, vilket är kul ibland men inte hela tiden. Så träningen var mycket roligt. Åkte hem till Kelci tsm med Sarah efteråt. Vi chillade lite och sedan drog jag hem. Det var typ min torsdag.

Fredag:
Halvdag idag igen. Idag var det mycket roligare, kanske för att jag hade speech och digital art :D love <3 Idag hade vi träning först kl 2 och vi slutade kl 11. Så jag, Kelci, Lindsey och Sarah drog till Dunkin' donuts :) yummy. När vi vad där var de en hel grupp elever ifrån Hyde High School. En privat skola i Bath, de var så uppklädda och såg ner på oss, hahhaa, det var roligt!!
Träninge var bra. Vi spelade lite matcher idag. Det går super med alla slag och sånt när vi övar men när vi börjar spela så skiter sig allt, tror att jag pressar mig för mycket för jag vill inte att min "partner" ska bli arg på mig. Måste försöka ta det lugnt, med det kommer nog :) har ändå bara spelat tennis i två veckor nu!
Sedan trog vi runt, till massa olika personer för att packa. För vi skulle ha sleepover hos Julie. Men innan de så gick vi på bio och såg "Soul surfer". Grymt bra film. Rekommenderas starkt :D
Sedan gick vi till Appelbee's och åt, de har 50% efter kl 9 ;) jag åt bara halva min förrätt. De var typ större än halva border, nästan ;)
Sedan åkte vi till Julie och hade de trevligt!!! :D



Lördag:
Vaknade i Julie's hus. Suprised? :D Vi åkte hem vid 12 och lite för 1 så drog jag till stallet. Gick inte alls bra att rida, fy fy!! Åkte hem, bytte om och så och åkte till en spaghetti dinner tsm med Kelci, Julie och Ara. Därefter spelade jag, Kelci och Ara tennis en stund. Det var roligt men vinden var lite kall...
Sedan åkte jag hem till Kelci och sedan, nu, är jag hemma vid typ 8. Så det har varit en lång intensiv dag!

Imorgon blir det lite mer relaxed, vi får se vad som kommer upp!
Kram kram <3

Onsdag

Dagen har varit toppen :)

Imorgon och fredag har vi halvdagar = att vi slutar kl 11. Har tennis och sedan blir de att vara med kompisar.
Skriver mer imorgon.
Kram <3

Känns som om kommentarerna har bleknat? :(

Dagens händelser

Dagen har varit mycket bra. Började med speech, först framförde vi våra tal och sedan kom rektorn in och då fick några framföra sitt tal igen för honom. Jag var en av 4 som fick göra de :) så antar att det var ett gott tecken eller nått.
Sedan hade jag historia prov, wops, hade inte riktigt pluggat så de gick ju som ni kan gissa. De roliga var att han lämnade ut en study guide förra veckan och de visade sig vara provet, synd att jag aldrig gjorde study guiden då :( dumma mig :p men, whatever!!
Sedan var det matte, kände mig inte så bra under mattelektionen så lyssande inte så nog men de blev bra sedan när jag ätit lite.
I Digital art så håller vi på att måla teckningar i photoshop med olika penslar, ganska roligt :) jag håller på med en eld inspererad sjöhäst! :D

Efter skolan var det tennisträning. Vi började med att springa x antal varv i skolan. Blev faktiskt inte så trött denna gången så jag gör framsteg :D yeey! Eftersom vi var inne så kunde vi inte riktigt öva som vanligt men de var roligt iaf. Jag och de andra nya håller på att lära oss hur man flyttar runt och räknar p under matcher. Intressant! Sedan spelade jag och Courtney lite halv seriöst, hrm :P
Gillar verkligen tennisen. Alla är så snälla och roliga vilket får mig att längta till tennisen hela tiden :D verkligen superroligt!

Juste, ett litet random fakta. Morse High School (min skola) är den längsta skolan i Maine :) intressant va?! :D

Nu ska jag fortsätta med mina läxor. Matten är klar, bara historian och börja på onsdagens tal kvar!
Kram :)

Pictures :)

Här kommer lite bilder ifrån idag :)



Ellie:


Oliiii:


Kram kram :)

Vår, vinter, sommar?!

Jaaa, har typ inte så mycket o skriva om så bloggen har legat lite nere de senaste dagarna. Känns som om jag bara skriver samma sak om och om igen, vilket inte är så roligt.

Iaf, nu har vi gått in i April. Första april var ett stormt skämt, vi hade nämligen snöstrorm = snödag, inte så roligt med typ 3 dm snö i april :O Trodde att Amerika var varmt eller nått... så vi har haft tre dagars helg. Idag och igår har vi haft runt 10 grader celcius så snön smälter grymt snabbt, den är nästan borta. Självklart skulle man ju gärna spendera en dag som denna ute och ha roligt men smarta jag har ju sparat alla läxor tills nu, så nu blir det läxor i några timmar. Har ett stort prov imorgon som jag igentligen skulle haft i fredags. Sedan måste jag också skriva ett tal.

Men jag var ute och tog lite bilder, så slänger upp dem lite senare :)
Kraam <3

RSS 2.0