Ny vecka!

Nu går vi in i vecka 5 och imorgon är det Februari. Tiden går fort, förhoppningsvis är det snart vår, är trött på kyla och snö nu!!

Måndag, alltid lika roligt. Nejdå, det var helt okej bara det att jag blödde näsblod igen, hehe lite roligt, men efter det fick jag huvudvärk. Aja, det var ett trevligt litet break ifrån lektioen :) som tur var så var det inte en lika kraftig attack som igår!

Nu ska jag fixa mina historia läxor och sedan skriva klart talet tills imorgon. Det är grymt svårt att skriva, aja! :P

KRAM<3


Blodkänsliga varnas!

Varning för blodkänsliga!

Vaknade upp i morse av att jag nös och vips så sprutade det näsblod, eeuuwwww!!! Haha, tog lite bilder efter, när det hade slutat. Ganska mycket äckelvarning på dessa bilder! :P Dock glömde jag att ta en blid på min nerblodade säng innan jag slängde in allt i tvättmaskinen, too bad!




(bilderna är klickbara för större format)

Hehe, kraaaam <3

How to waste time...

- Gå in på www.translate.google.com
- Sedan kan du skriva in roliga/random saker och välja språk och sånt
- Därefter klickar du på "listen" och då kommer de läsa det du har skrivit på det språk du har valt.
Grammatiken är lite speciell men det är roligt, du kan prata med kompisar på detta vis ;)

Onödigt och totalt slöseri med tid, men vem bryr sig :P

Vi sitter just nu och pratar med varandra, jag, Flemming och Robin. Vi pratar på danska, tyska, engelska och svenska! OMG!!



Måste testas! :P <3

Svammel :)

Nu är det lördagkväll men det känns mera som söndagkväll då jag var ledig igår. Det är en mycket skön känsla, att man får en extra ledig dag!!! :) Vi får se vad som händer imorgon!

Jag är nu klar med mina historia läxor, men imorgon måste jag skriva mitt tal. Det är faktiskt ett ganska svårt tal att skriva för det får inte vara för långt men man måste pressa in så grymt mycket. Hehe, vi får se hur det blir!

Just nu är jag trött på vinter, jag vill bara ha vår och sommar. Ogillar snö, slask och kyla. Även fast vintern här är ganska mild så är den inte mera välkommen för det. Nej, värme, sol och grön natur vill vi ha!! :) Aja, bara typ 3 månader kvar! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?

Annars så har min dag varit mycket bra, fram till middagen då jag brände mig 4 ggr på olika saker. Yey, klantvarning! På måndag är det första helt skolveckan på länge, eller vi får se, kanske vi får en snödag? Men kan ju alltid hoppas. Okej, nu känner jag att jag bara svamlar.

Hoppas ni har det toppen!
Kram <3

Andra rapport!

Nu är jag färdig med en av mina historia läxor. Tänkte ta en paus ifrån de otroligt uttråkande ämne. Har en liten lista med saker som jag ska göra idag så det är bara att välja och vraka vad jag vill göra under min paus ifrån historian. Tror nog att jag ska städa mitt rum lite, har lite kläder överallt och mitt skrivbord börjar mera likna ett berg, nää, de kan man inte jobba i.
Har en förmåga att ha ett väldigt städat och fint rum när jag har mycket läxor. Städar hellre än att gör läxor ;) hehe.

Här har ni en fin webcam bild på Olof som ligger i min hög av kläder!

Oliiii, är han inte söt? :P

Kram <3

God morgon!

Jag vaknade nyss, hehe :P nu ska jag vandra ner och äta lite frukost. Dagen består mest av plugg skulle jag nog säga, tänkte plugga massa igår men det blev annat kom ivägen. Så idag ska jag skriva ett tal och göra alla historia uppgifter. Sedan ska jag självklart skriva i min "journal". Har inte skrivit på typ 5 dagar, fy mig!!!!!

Annars händer det inte så mycket, men vi får se :) Uppdaterar nog lite senare!

Tack för alla kommentarer, ni är så söta!!! <3 Kram <3

Ledig!

Idag var vi lediga ifrån skolan då alla lärare hade någon form av planeringsdag eller nått :P då hade de inte tid med oss vilket jag inte har något emot!

Jag har fixat lite saker idag så är mycket nöjd, nu ska jag röjja undan lite läxor tror jag. Inte så roligt men om jag gör dem nu så slipper jag tänka på dem senare (i).

Btw, är lite besviken på kommerntarsfronten. Känns som ingen läser, man tappar motivation utan feedback. Så snälla om ni har en extra minut, släng in en kommentar! :)
Kram <3

Fila lite!

Nu ska jag börja fila lite på mitt tal som jag ska hålla på tisdag om mig själv. Men det kan inte bara vara ett random tal utan måste innehålla vissa saker. Dessa ska jag lista för er:

- five facts
- fice lies
- two exaggerations
- three predicitions
- one true annoying habit
- two strenths
- one weakness
- two motivations
- one fear
- a visual
- an outsider's voice
- a guiding principle
- an obstacle
- a role model
- one reference to a character in movies or literature that is connected to the subject of the speech

Sedan i slutet på pappret så står det:
Picture you asking me "Is it ok if I...?" - then picture me saying, "Yes, but it cannot be a list".
Alltså, vi får inte bara gå igenom listan och säga fem fakta, fem lögner och så... det ska vara en flytande text. Vi får se hur det går! :P Kan bli spännande!

Kram <3

Precalculus! :P

Här har ni min vackra och feta mattebok! Dock så slipper vi släpa den fram och tillbaka till skolan varje dag ;)

Orkade inte vända bilden så ni får läsa spegelvänt. Yey för er!




Duktiga jag har redan avverkat helgens matteläxor, vi fick dubbelt då vi inte har skola imorgon! :P

Lite om allt! :)

Här kommer en liten sammanfattning om vad som har hänt de senaste dagarna. Har haft ett smockat schema så bloggen har varit i tredje hand, alltså inte alls! ;)

Stallet:
Jag var där i tisdags och provred en lektion. Jag kände mig seriöst som en nybörjare igen. Som jag sa är stallet ett dressyrstall så de är väldigt petiga efter den perfekta sisten. Så vi jobbade mycket med det (speciellt mina armbågar och händer!!!) och tror verkligen att jag kan lära mig mycket där. Jag red en liten storhäst som heter Tourmaline men kallas för Tori. Ett svart sto med vit bläs och vita bak(?)strumpor. Jättesöt och verkar ha lite av den där "stopersonligheten" som jag gillar! :D Hon hade gigantiska gångarter, höll typ på att hoppa ur sadeln! Haha, bra träning inför att hoppa upp på storhäst när jag kommer igen!
Iaf, jag kommer rida där 1-2 ggr i veckan samt vara där på lördagar och jobba. Det finns en tjej där som heter Laura, hon är 19 och jättesnäll så kommer jobba med henne! :) Det blir nog roligt!! I'm happy!

Skolan:
Vi har nu på börjat de nya schemat. De är lite mera jobb än förra terminen men det är roligt. Eller, njaa, jag har ju historia.. aja, vi börjar ifrån början och tar ämne för ämne, okii?

Speech - har nu haft två lektioner med speech och det verkar jättebra. Som Jessie sa "skräckblandad glädje" (fast på engelska ofc!). Första lektionen fick alla gå upp och stå 2 min vid podiet (haha, om de heter så?). Antingen fick man stå där och vara obekväm medan alla andra kollade på en eller så kunde man prata och göra så att tiden gick snabbare, för 2 min är faktiskt ganska länge!!
Jag pratade lite och de svarade. Vi pratade om den Amerikanska dialekten och så :P haha, det var inte så farligt!
Andra lektionen, som jag hade idag, så hade vi fått i uppgift att göra en sångtext till ett tal. Jag valden sången "King of anything" och de gick skit. Fick ett B+ på mitt tal. Han sa att min röst lät för snäll hela tinen och han tyckte att det skulle bli spännande att se mig arg när vi måste framföra ett argt tal. Hahhaa, wops! ;)
Så en liten sammanfattning. Klassen verkar vara jättebra, en klass som man kan känna sig trygg med och så och läraren är suberb! :)

Hon US History
- gillar verkligen inte historia men jag tror att den lärare som jag har nu, Mr. Main, kan göra det lite intressant. Jag har bra kompisar i klassen och än så länge så har vi inte gjort något direkt jobbigt. Fast de är lite svårt för jag är den enda i klassen (såklart!) som inte har haft US History sedan 4ran eller nått.... haha, underläge eller vad? Aja, jag kommer ikapp! :) Verkar vara en okej klass för att vara historia! :)

Hon Pre Calc
- matte. Det är lite svårt just nu då jag har glömt bort allt och då menar jag allt. Känner mig som ett pucko. Och dessutom är det svårt att förstå alla nya termer, ord och sedan så har de andra bokstäver i formlerna (:S?). Men det blir nog bra. Gillar klasskamraterna och läraren, då jag ska nog ta mig igenom. Vi har grymt mycket läxor och vi har ett quiz på måndag och vi har bara haft 3 lektioner, hahha. Yeey! :)

Digital Art
- superduper!!! Vi leker typ och lär i photoshop CS5. Verkar vara en jättebra klass, har samma lärare som jag hade i Yearbook och hon är jättesnäll och t.ex. så är Kelci och Julie i min klass. Blir nog roligt, och dessutom har vi inga läxor i denna klass. Det ger den en extra stjärna!! :)

Work Completition
- har det varrannan dag. Man gör läxor typ :P har bara haft det en gång en så länge men gillade personerna och några i min matteklass är där så vi kan sammarbeta med matteläxan, super! Sedan är Isabelle där och kan hjälpa mig med historian (a).

Jag är nöjd med mitt schema även fast jag drunknar i läxor varje kväll. Efter som jag har två Honors klasser så får man mycket läxor och går ganska snabbt frammåt! :P Det blir nog bra! :)


Nu har vi tre dagars ledighet då lärarna har någon spec-dag imorgon. Bara att lee och vara glad! :D
Oj, detta blev ett långt inlägg. Ha de super :D KRAM!!

JUSTE, veckans bästa! Anna (my best friend <3) fyllde 18 år igår (den 26). GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!! Saknar dig grymt mycket. Hoppas du hade en underbar dag <3<3<3

<3

Fullt upp!

Inlägg kommer ikväll om de senaste dagarna, nu ska jag sticka till skolan :) hade hoppats på en snödag men det blev bara 1 timmes försening, aja! :P

Hare gött!! <3

Stallet

Jag har haft lite problem med att logga in på blogg.se men nu fungerar allt som de ska igen!! :)

Ja, ska berätta om stallet som jag var på i förrgår. De är ett ganska litet dressyrstall med 12 boxar. De som äger stället heter Sara och Bobby och verkar mycket snälla, de är även de enda instruktörerna där. Båda har tävlat högt i dressyr och är mycket duktiga. Såg båda rida! :)
De har både ponnys och storhästar och till och med en liten islandshäst (som heter Jonas, haha!). De importerar för det mesta dressyrponnyer/hästar ifrån Europa och sedan vidar utbildars dem. Vi gick runt och kollade, lämnade kameran hemma pga olika anledningar så inga bilder. Men som sagt så fanns de 12 boxar, två platser att ryckta och fixa sin häst, en spolspilta, sadelkammare, foderhörn och så ett stort ridhus. Kollade inte ute så mycket men de har fina hagar och en stor uteridbana också! :)
Låter jättebra! Vi ska dit idag och se om vi kan komma fram till en bra lösning så jag kanske kan börja rida lite smått där! :D Vore jätteroligt!
Taggad! Igår insåg jag verkligen hur mycket jag har saknat att rida, på riktigt! :)

Jag berättar med när jag kommer hem ifrån stallet idag! :)
Kram!

:)

Snart ska Robin och jag iväg och titta på ett stall. Vi kikar runt lite i områder för att kanske hitta ett bra stall där jag trivs. Är ju vad vid Säva där allt är så perfekt! :)
Skriver med om stallet när jag kommer hem igen!

Nu börjar slutbetygen ramla i på Infinite Camput (en hemsida där vi kan följa alla betyg under året, superbra) och jag såg igår kväll att jag har fått A+ i Engelska!!! WII, är så glad :D
Kommer skriva mina andra betyg när allt är klart!



Nu ska jag klä mig varm och sedan blir de stall och hästar, var över en månad sedan nu!
Kram <3

Gillar ledighet!

Igår och idag har jag varit ledig för att igår hade jag inga prov och idag var en "turn around day" för alla lärare. Men idag så är det en snödag så nu betyder de att vi inte kommer ha skola på måndag heller :D yeey, fick plötsligt 5 dagars ledigt ist för 4!!! :D De gillar vi!



No, thank YOU!!! :D

Hoppas ni har de bra hemma <3

Ehh, stört?

Läste nytt en artikel på Aftonbladet om att våra stjärntecken inte stämmer. Nu har de rört runt lite i datumen och alla tecknen, vi har till och med ett nytt tecken. Ormbäraren :S De "nya" systemet låter konstigt.
Jag kommer iaf fortsätta vara ett lejon både enligt de "gamla" datumen och de "nya". Är du samma?



Ni kan läsa artikeln här!

My short story!

En del av min exam i forensics var att skriva en short story med personerna och så ifrån den boken som vi läste. Jag läste boken Dexter (samma story som tvshowen Dexter). Så om ni vill läsa min short story så var så god! :)



Dexter: The King of the Sea

There was a time when it was just my Dark Passenger and I. We only needed to be concerned about ourselves. That not the case anymore. Now so many other people are involved in my life — Deborah, Rita, Astor and Cody. They mean so much to me, but I can’t lose myself because of love. It is different to have to think of someone other than me, to have a time when I need be home for dinner with my family. I like it but it’s hard to keep my secret.

“Dexter, hurry up!” Deborah said when she swished by my door. Everyone in the department was moving. It must be something big.
I took the kit that I always have with me to a crime scene and went down to Deborah’s car. I always catch rides with her.
“They found one more,” she said, turning a corner so the tires screamed. She always gets surprised that her tires wear out so fast, but I think I know why. My sister is kind of a crazy driver.
“One more?” I responded.
“Yes, she was stabbed to death in the stomach, had a M carved in her left cheek and all her hair on her head was shaved off. Just like the other two girls.”

He had done it again. It was time. Time for the Dark Passenger to take over. I cannot let this go on anymore, I need to bring him down.

We came to the crime scene, and there were already a lot of people standing outside the yellow tape, trying to descry the body. We showed our badges and entered the scene.
It was bloody and the body was placed on the beach, just like the other two.
I could tell just by looking at her that she hadn't been moved after she was stabbed. Blood was all over her clothes. I collected some samples and went back to the the station to see if she had any connections with the other girls.

I checked her DNA and compared it to the other two that I already had. They didn’t match. Why these girls? Why the M? Is it a clue or just a marking?
I couldn’t do anything more right now. It was 5 a’clock. Time to go home, time to be the perfect husband and the perfect dad.

“DEXTER IS HOME!” Cody screamed and ran to give me a hug. That really reminded me of how much I love these kids.
I gave Rita a kiss and we sat down to eat dinner. Rita always cooked amazing food.
“So how was your day?” she asked as she looked up and smiled at me.
“It was good. We found another body. Looks like we have a serial killer loose.”
She gave me one of those looks that said “Don’t talk about dead bodies in front of the children.” But it was too late. Astor and Cody loved to hear about my day at work and the dead bodies and if I’d caught any bad people. I had tried to explain for them that I’m not the person who put the bad people in jail, but they won’t believe me. They think I do everything myself, that I’m the only hero.
Rita saved me the trouble of doing it all over again, because she started to talk about Disneyland. We were going there this week-end. I smiled at her as a thanks.

“Hey Dex, come here” Deborah said, just the second I stepped out of the elevator. She had dark rings under her eyes and there were five coffee cups on her desk.
“Debs, have you been here all night?” I asked her and looked from the coffee cups to her face.
“Eeh, yupp. But it was so worth it. Guess what I found out?” she continued before I could say “No.” “I’ve found the connection between the girls!”. I opened my mouth to say something, but she just waved at me to be quiet. “Uh, uh… They all go to the same gym!”
Finally I could sneak in a comment. “Oh, great! Anything else they have in common?”. She looked at me with an annoyed look and said: “Anything else! Dexter, this is all I have and it’s a huge step!” She walked away, clearly mad that I hadn’t jumped and clapped my hands with joy over what she had found out.

I was changing my clothes. I was at the gym, the same gym that the dead girls used to go to. I had tried to find more than that but I couldn't so I decided to take a closer look.
I kept a discrete profile and observed all the people there.
Suddenly a girl came and started to run on the lane next to me.
“You’re new right?” she asked me.
I looked up at her: brown hair, pretty short, a big smile and bright pink shoes.
“Yeah, I am.”
“Oh, you are going to love it here. Everyone is so nice. My trainer has even offered me some personal training on the beach. Isn’t that nice?” and she smiled.
“The beach, huh?”
“Yes, I think he likes me. Well, I got to go. I hope to see you again!” She waved at me and disappeared to the girls locker room.

“Dexter, another victim. You have to come in early. I know it’s Saturday morning but just come, okay?”
It was Deborah. I said that I would come as fast as I could. I even skipped breakfast.
I showed my badge, and I went closer to take a look at the body. Same injuries as the other girls. I bent down to get my kit and then I realized and took another look at the body. Bright pink shoes. This was the girl from the gym.

After a few days after they found the forth girl, Deborah came into my lab at the department.
“Fucking shit, I know who did it, and I can prove it, but he’s gone. Nobody knows where he is. His car is still there, his mail is in the mailbox. It’s like he is dead or something.”
I stared at her for a minute. “Wait a second,” I said. “Who is he?”
“The trainer at the gym, of course. Apparently he offered girls some personal training on the beach. They thought he was just nice, and then he killed them. What a jerk! And now he’s gone.”

I, or, we know exactly where he is, or where his body is. On the bottom of the sea, together with the other bodies that deserve to be there. The bodies that the Dark Passenger and I put there after we killed them. The trainer got what he deserved.

FRIII!!

Hemma igen, läxfritt, kan bara ligga och inte göra någontin fram till måndag :) NAJS!!!

Min sista exam gick sådär, blev inte helnöjd men de var nog okej iaf. Så nu är jag hemma igen, är verkligen helt slut, grymt trött. Tror jag ska vila lite så jag inte somnar kockan 7 ikväll! Desutom har jag ont i ryggen, typ i muskeln som blev skadad när jag ramlade av en häst förra våren. Tror den blev lite överansträngd när jag åkte skidor i söndags. Har försökt att ignoreara de men med att sitta helt stilla och plugga så att muskeln blir stel och sedan gå ut och skotta snö är inge bra. Så nu ska den få vila lite tror jag :)

Har som sagt ingen skola imorgon och på fredag, tror jag ska till Isabelle imorgon men vi får se vad som händer! :)

Kram <3

Snart är jag fri! :D

Nu har jag avklarat min tredje exam. De gick ganska bra :) känner att jag har flyt just nu med mina finals. Men det var lite sorgligt att de var sista Forensics lektionen, gillar verkligen den klassen!!
Just nu så sitter jag i Yearbook, men vi har inget som vi kan jobba med då vi inte har fått in alla captain quotes och gruppbilder. Yearbook är en klass som slutar idag men vi kommer behöva jobba lite nästa termin också för att få allting klart :) de blir nog bra!

Snart är det dags för exam W1 och det är min fjärde och sista för denna termin! Ganska skönt, har känns mig som en riktig pluggis de senaste dagarna ;)

Så ingen skola imorgon eller på fredag, grymt skönt!
Kram <3

Lita på vad jag vet!

Imorgon är mina två sista slutprov för denna termin. Nu är klockan snart 10 och gammal som jag är (hehe) så börjar jag bli trött. Så nu blir de så att jag får lita på den kunskap som jag har nu och göra med den imogron på proven. Det kommer nog gå jättebra :)

Slutproven är lite annorlunda här än i Sverige, iaf på min skola. Här viger de en hel vecka till final exams. Så här såg schemat ut:

Monday - no school, Martin Luther Kind Jr day

Tuesday
7.45 - 9.15 B1
9.30 - 11.00 B2
11.15-12.45 Make up

Wednesday

8.45 - 10.15 B3
10.30 - 12.00 B4
12.00 - 12.30 lunch
12.30 - 14.00 W1

Thursday
7.45 - 9.15 W3
9.30 - 11.00 W4
11.15-12.45 Make up

Friday - no school. Turn around day for teachers (typ att lärarna har tid att rätta proven plus att organisera inför nästa termins elever och då har de inte tid för oss så vi får ledigt, najs!)

Vi har ju varrannan blue dag och varrannan vit dag. Vissa lektioner har man båda dagarna och andra lektioner har man bara varrannan dag. De är typ som att ha 100 p kurser och 50 p kurser.
Iaf, detta med slutprov. Vissa lärare beslutar att inte ha något slutprov, typ i yearbook för mig. Så om man inte har något slutprov så behöver man inte vara i skolan. Det är ganska skönt :) fast med yearbook så måste jag gå dit och jobba även fast vi inte har något prov.

Så jag hade två finals idag, B1+B2 och imorgon kommer jag ha B3+W1 och yearbook (B4). Hoppas ni förstår, de är lite krongligt att förklara schemat! :)

Så nu är de sista rycket och sedan ska jag gå upp och få min skönhetssömn så jag presterar bra på proven imorgon.
Wish me luck <3

I tidningen!

Igår så var vi lediga ifrån skolan för att det var Martin Luther King Jr. - day. De har en liten tradition att gå över en bro för att hedra Martin Luther King Jr. Så min engelska lärare sa att om vi kommer dit och tar med oss minst en person så får vi ett 100 test grade. Självklart så gick jag ju dit!!! :D

Så tidningen var där och så här såg de ut idag i tidningen:

Ser ni mig? :P hehe

Kram <3

Two down, two more to go :)

Nu har jag precis kommit hem efter att ha gjort två av mina fyra slutprov. De som jag gjorde idag var kör och engelska och båda gick mycket bra (tror jag iaf ;P). Nu är det bara att växla om och börja plugga inför mina två slutprov imorgon. Forensics och Design Workshop :)

Bloggen är lite lidande nu i pluggandet inför slutproven men imorgon kväll är allt över :)

Kram <3

Sofie: Såg din kommerntar. Grymt kul, jättebra jobbat. Grattis <3

Hemmadag :)

Idag har varit en riktig hemma dag.. hade grymt ont i huvudet i morse men de är nästan borta helt nu. Men har iaf varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, hade tänkt plugga men mycket annat kom ivägen (host facebook host). Men nu ska jag sätta igång seriöst med att lära mig mina 141 glosor :P Yey!

Så ingenting intressant har hänt idag. Imorgon ska vi åka iväg och åka slalom :) det ska bli roligt. Första gången för i sesongen faktiskt!
Nä, nu ska jag fokusera och sänga ner facebook, bloglovin och bloggen :P

Vill bara avsluta med att önska alla fina ekipage ifrån Säfva, lycka till imorgon på UPK :) Ni kommer vara superduktiga, som vanligt!! <3<3

KRAM :)

Sista dagen!

Idag är det sista dagen på denna termin, nästa vecka har vi slutprov och sedan byter vi schema :) Ska blir kul att få lite variation. Det blir ju väldigt intensivt när man har samma lektioner varje dag i typ ett halvår. Men samtidigt kommer jag sakna de klasser som jag gillar som forensics och engelska. Men det bra nog bra :)

Nu ska jag sticka iväg till min engelska lektion!
Kram :)

There is 7 Day's until Isabelles birthday <3

My names Isabelle, and Johanna loves me very much! <3
Today was rather hectic, having just come back from a snow day! Thank you Old Man winter for the natural distaster (32 cm of snow) YAY FOR NO SCHOOL! But today all the teachers were trying to catch us up and everything was very boring. Forensic's is the class that I have with JOHANNA <3 and it was super STUPID. All we did was sit there, while people argued with the teacher. And apparently Johanna wants detention. I changed my schedule today so that I have digital art with JOHANNA <3 yaaaay! So then we can get in trouble, and get detention. I really hope that there isn't another snow day next week, because then there will be FINALS on my birthday </3 17 YEAH!
Next weekend for my birthday Johanna and I are going to go shopping in this huge mall in New Hampshire (hopefully). They have a whole store full of HELLO KITTY<3

MUCHO LOVE
ISABELLE ! <3



Har ni hört talas om....?

SNÖGLASS? :P

Idag hade vi glass till efterrätt men det var ingen vanlig glass, de var glass gjort av nysnön :D Här har ni lite bilder:



Säger bara en sak: GRYMT GOTT!!!

Kram :)

Snödag i bilder

Här har ni lite bilder ifrån dagens verksamhet :D



Efter att ha skottat uppfarten så gick vi in och gjorde smoothies! Gott! :)



Sedan var det dags att gå ut och skotta lite mer snö :P Tror vi har ca 3 dm snö nu!
Kram kram :)

SNOW DAY!!! :D

Sedan i måndags har alla räknat med att de skulle vara en snödag på onsdag (idag) och de hade rätt. Jag vaknade upp vid 7 och kollade direkt på datorn för att kolla om skolan var sängd eller inte.
Vid 7 snöade de inte så mycket men de hade börjat..

Efter lite letande hittade vi de:



RSU 1 inkluderar Morse (min skola). Haha :)

Så snödag innebär att skolan är stängd pga att skolbussarna inte kan köra i vädret pga att de inte är säkert. Så vi får en ledig dag. Denna dag kommer läggas på på slutet av vårterminen för alla "underclassmen", alltså behöver inte seniorer gå några extra dagar hur många snödagar de än blir :D för de har redan spikat datum för graduation, yey! :D

Hoppas ni har det bra, kram <3

14 Juli, 2011

That's the big day :)

Vi, jag och min familj, kommer borda planet här i USA den 13 Juli och kommer landa runt 9 på morgonen nästa dag på Arlanda i Sverige! Så den 14 Juli kommer jag trampa svensk mark igen!



Så nu vet ni när jag kommer hem, se till att vara hemma då ;)
KRAM <3

Tillägg:
Glömde säga att jag kommer komma hem på min storebrors födelsedag, han kommer nämligen inte hit och hälsar på mig. Vilken födelsedagspresent kan vara bättre än att få din älskade syster tillbaka?! :O

Snart halvtid!

Snart har jag varit här halva tiden själv... en sak som jag tycker är ganska rolig är att den dagen som min familj kommer hit så har jag varit här i exakt 300 dagar! ;) Fast sedan kommer vi resa runt i några veckor och sedan kommer vi hem till Sverige!

Just nu är livet mycket bra, jag är glad :) Har en jobbig period med hemlängtan över jul och nyår men de är mycket bättre nu, som tur är!

Skolan har ju varit igång i en vecka nu, så nu är vi inne på andra skolveckan och många av er där hemma har inte ens börjat ännu, haha! Men detta är sista skolveckan enligt detta schema, sedan är nästa vecka slutprovsvecka och därefter byter vi schema helt. Tiderna kommer dock vara de samma, men ämnena kommer ändras!

Juste, ska också göra mina val inför trean.. jaa, de är ju ett liv efter att jag kommer hem igen. Så måste göra mina val precis som alla andra, annars får jag bara välja mellan de som är över och de vill jag ju inte, buä!! Så kommer nog välja:
Engelska C (of course!!!)
Matte E
Literär gestaltning eller Speech

Nu ska jag göra min dagliga skörd av läxor och sedan kanske jag uppdaterar mera, men då ligger nog ni och sussar så sött i era sängar, haha!
Kram kram <3

I'm alive!

Har haft grymt mycket läxor de två senaste dagarna, därav inga blogginlägg. Satt seriöst ifrån 14.30 till 21.30 igår och gjorde mina läxor som jag hade tills idag med en paus för middag... usch men jag gjorde de! Ganska stolt faktiskt! :)

Så mina två senaste dagarna har inte varit så intressanta men kan berätta kort om dem iaf!
Onsdag:
Gick till skolan och mådde ganska bra, kände mig fortfarande lite konstig. Jobbade i Design Workshop och precis innan lektione är slut säger min lärare att jag måste börja om, mitt projekt är inte värt att fixa, för att de var lite problem... bara att le och vara glad :) I engelska hade vi en uppsats att skriva, inte så mycket mer än de. Sedan var det dags för forensics, då mådde jag lite sämre igen, hade ont i magen och var spyfärdig och så... självklart så kommer hon då med en bruk full med maskar (!!!!!) som krälar runt där och vi ska räkna dem och följa dem i två veckor... perfekt när jag redan var spyfärdig. Kollade inte på dem utan gjorde annat isf, de var hon okej med! :)
Sedan var det dagx för yearbook, nu börjar den lite stressigare perioden då denna klass tar slut om en vecka och vi måste göra klart alla vintersporter. Good luck :) Men det var en bra dag även fast jag inte mådde topp!
Gjorde läxor på kvällen i blandning med facebook!

Tosdag:
Idag var en mycket bra dag, var mycket glad hela dagen. Vi hade tydligen en läxa i kör, att kunna en sång, eftersom jag inte hade gjort läxan och därmed inte kunde sången så mimade jag större delen av lektionen, hehe, busit va? ;) Sedan var det dags för engelska igen, vi hade uppsatsskrivningen idag igen + lite annat prat. Och en av tjejerna i klassen hade med sin valp, GRYMT SÖT!!! :D de var kul o se alla "tuffa" killars ansikten lysa upp när de såg valpen!
I forensics såg vi en film om ismannen och sedan började vi med ett projekt om honom som ska vara klart imorgon, yey. Jobbade vidare i yearbook.
Jaa, som sagt.. pluggade mellan 2.30-9.30 med en paus för middag. Herregud, hade så mycket att göra och lyckades nästan bli klar med allt. Ganska stolt faktiskt :)

Fredag:
Yttligare en bra dag :) dagen flöt på och jag failade mina test typ! Men whatever, får nog iaf ett B. Har vilat hela eftermiddagen typ, gjort ingenting, tyckte att jag förtjänade de efter gårdagens hårda jobb. Men snart är de dags att börja öva inför examerna.
Detta har jag i examer:
Design Workshop: designa en meny till ett företag
English: 160 vocabword -.-
Forensics: presentation av bok samt valfi final
Chorus: framföra en sång samt skalan med handrörelser till för honom, själv!!

De är mina examer, och de är tillräckligt!!! :)
Kram kram :)

Nya ämnen :)

Idag fixade jag mitt schema. Hade nämnligen två tomma perioder som jag var tvungen att fylla ut...

Så nu ser mitt schema ut såhär:


Blir nog superbra tror jag!
KRAM!

Hehe..

Bloggar nog imorgon, har liiite mycket och göra!



Men är frisk nu iaf, kram :)

Getting better :)

Idag mår jag lite bättre men känner mig fortfarande inte helt återställd så de blev en hemmadag till. Så imorgon är jag nog fit for fight!! :D

Här är min lista över saker som jag ska göra idag, bara för att man är hemma betyder inte de vila helt ifrån skolan :P haha!



Hoppas ni mår bra där hemma <3

Is sick :(

Var tvungen att åka hem ifrån skolan idag för att min mage gjorde ont och kändes konstig. Både Flemming och Robin hade samma sak igår/inatt och nu är det väl min tur... yey!

Hoppas det är bättre imorgon!
Kram, <3

2011

Vaknade vid 10 och sedan åkte jag tsm med några kompisar och åkte pulka på eftermiddagen. Det var mycket roligt men lite läskigt för det var ett stort gupp i mitten av backen med gräs på andra sidan så man totalt stannade där, haha. Men det var roligt med många fallningar och skrik :P Bilder finns på facebook, jag är taggad i dem.

Sedan vid 6 kom Julie hit, vi snackade lite och sedan gjorde vi snölyktor. Vid 8 kom två vänner till Robin och Erik. Vi åt en mycket god middag och sedan spelade vi spel och vips så var klockan 23.50. Då slog vi på tv:n för att se bolldroppet. Det är en boll på en pelare som släpps när klockan slår 12, det är i New York. Vi såg bolldroppet och sedan gick vi ut på altanen för att dricka lite champagne. Det var roligt :D Helt annorlunda ifrån Svenska firningen men det var roligt, de är ju typ därför jag är här, för att uppleva olika kulturer.
Så jag hade ett bra nyårsfirande!



Så nu är det 2011. Det betyder:
- att jag fyller 20 år nästa år
- att världen går under nästa år
- att jag inte får tävla ponny längre
- att jag kommer hem i år
- att jag har klarat av nästan halva året här, det är mer än vad jag trodde
- att det är ett nytt år med nya möjligheter!

Kram, vi ses i år <3

Snöskovandring! :)

För några dagar sedan så tog Erik med mig och Flemming på en vandring i skogen men snöskor. Hahha, det var kul och annorlunda och det fungerade verkligen. Dock ramlade min högra sko av tre ggr så det slutade med att jag bara gick med en sko men det var okej. Roligt :)



Spexigt va? :P

Nyår!

Har en mycket rolig och trevlig nyår men jag inlädde 2011 med att bli sjuk... yey. Så ligger just nu bara och degar i sängen, underbart men samtidigt lite tråkigt. Så orkar inte gå till mitt skrivbord och hämta kameran så inlägget om min nyårsafton får vänta lite :)

Hur var er nyårsafton?

KRAM <3

Snölyktor!!!!

Jag och Julie gjorde just tre supervackra snölyktor att pryda våran uppfart med så att nyårsgästerna inte kör ner i diket, hehe :P

Fotobevis:



Kram kram <3

Konstigt

Hahha, jag upplevde nyss ett mininyårsfirande genom webben. Såg online lite fyverkerier och sånt. Inte alls samma känsla som att uppleva det IRL men det var kul att se då vi inte har några fyverkerier här :)

Så nu lever ni i 2011 och vi retards här i USA lever fortfarande i 2010, haha :P Men om 6 timmar kör vi också!

Kram kram, hoppar att 2011 kommer bli bästa året hitils för er alla <3

RSS 2.0