Ellie!

Var ute och kastade lite frisbee (stavning?!) med Ellie :D Gillar verkligen det fina vädret!





Kram <3

Skolan

Nu sitter jag i skolan :) veckan har gått bra hititls om man räknar bort matten :D!!

Denna vecka så har jag börjat mina tennisträningar och idag ska vi gå ut och spela, tennisbanan är tillräckligt torr nu!! :) ska blir roligt. Kan inte säga att jag är pro men jag suger inte jättemycket iaf vilket är bra. Ska lägga upp en bild på min fina tennisracket!

Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna, livet flyter på och våren är här. Fast på fredag så kommer en storm, tveksamt om det blir snö eller regn. Hoppas på regn!!! Annars typ flyttar jag till florida eller nått!

Nu ska jag gå till historian (BLÄ!!), ha det toppen! :)
Kram <3

Bilder!

Här kommer lite bilder som jag tog idag. Grymt söta!! :)



Tyckte synd om lammet som var rödmarkerad på huvudet. Hans mamma dog igår :(
Men de var söta! :)
Kram <3

Lamm

Idag vad jag på en gård och fick hålla små lamm :D

Här har ni två bilder på mig, ser lite crazy ut men men.



Bilderna som jag tog kommer upp lite senare, måste göra matteläxan och historian innan.
Kram :)

Back on track

Nu är våren tillbaka sedan några dagar :) lite snö kvar mellan träden men de är okej så länge som blommorna blommar, och de gör de :D

Livet har rullat på de senaste dagarna, idag var jag och red.


Tori var piggelin :)

Ska försöka uppdatera bättre de närmaste dagarna. Imorgon ska jag åka och klappa nyfödda lamm (kameran åker så klart med!!!) och sedan på måndag så börjar tennisen!

Nu ska jag göra lite läxor, har förvånansvärt mycket läxor över helgen. Surt :/ but whatever.

Juste, skypade med mamma o pappa idag. Har inte pratat med dem sedan julafton. Vi pratade i över 2 timmar, superkul!! Dom är bäst <3

Hej mitt vinterland!

Här kommer tre andra jämförelsebilder :)

Så här så det ut i helgen:


I morse:


I eftermiddags/kväll


Så jag vaknade upp i morse och kollade ut, hej och hå, tillbaka till Januari!!!! Det första jag tänkte var "Hej, mitt vinterland!" Usch, ingen bra start. Men nu har det börjat smälta iaf så hoppas det fortsätter så... man vet aldrig vad som händer med vädret under våren!

Dagen har varit bra! :)
Kram!

Dålig dag

Idag har inget gått bra, så dagen har varit skit. Jag har varit trött och eftersom allt gick skit så blev jag också irriterad. Det blev inte bättre av att det började snöa runt 2 och nu ligger de typ 2-3 cm snö på marken, fan, jag som trott att de blivit vår... aja, nu hoppas jag på regn och sedan solsken så de försvinner igen!!!

Hoppas morgondagen blir bättre. God natt!

Stallet

Idag var jag och red :) lektionen gick inte så bra, jag var trött och Luneta var trött. Allt blev bara pannkaka... aja, bättre lycka nästa gång! Men tog lite bilder i stallet iaf.


Lucy (Delucia) - ett 3:årigt sto som de håller på att rida in. Hon är världens keligaste och otroligt söt! :)

Stallet och Tori

Tori - henne red jag typ tre ggr i början!

Uteridbana och hagar

Stallet

Luneta - rider oftast henne

Lucy igen, visst är hon söt? :D

Platser att göra i ordning sin häst, mycket praktiskt att inte så mitt i gången!

Sedan satt jag ute i solen och väntade, mycket najs!!

Kram <3

Lite mera vår! :)

Igår kom de första blommorna upp :) då åkte kameran fram och klickade lite. Här har ni några bilder. Vet att jag borde redigera innan jag lägger upp dem men jag är för lat ;P



Kram <3

Jämförelse!


Typ två veckors skillnad! :P

Vår!!!

Så grymt härligt väder ute, nästan 20 grader celsius och strålande sol. Igår tog jag vårjackan men idag var det för varmt att ens ha kofta på dig, så sprang runt i t-shit när jag kom hem!!! :D tog även lite bilder!



Och några bilder på Ellie! :)

Får nog ta bild gräset ifrån hennes mun i photoshop någon dag!!!

Vårkänslor va!!! :D <3

Nu är det helg!

Idag är det fredag och skolveckan är över. Har inte skrivit så mycket i bloggen då jag har haft mycket saker att ta igen eftersom jag var sjuk förra veckan. Men nu kommer en liten sammanfattning! :)

Måndag - skrev ett inlägg om de!

Tisdag - höll mitt tal om att folk borde uppskatta god hälsa mycket mer än vad vi gör. Sedan vad det historia. Vi började jobba med våra presentationer. Vi ska sälja en produkt fast vi ska lådsas som om ingen vet vad produkten är. Jag och Courtney hade telefonen. Då skulle vi sälja den till de andra i klassen och övertyda dem om att denna uppfinning kommer betyda mycket för framtiden och sånt :P intressant! Presenteras imorgon!
Sedan var det matte, jaa, ni vet ju hur kul matte är på en skala. Och där efter Digital Art <3 jag började med mitt fantasilandskap. De andra hade redan jobbat med sina under två lektioner så jag var liiiiiiite efter kan man säga. Ska vara klart på torsdag. Gillar verkligen den kursen, när den är slut längtar jag redan till nästa klass, haha!! :P

Onsdag - Gjorde ett mattequiz på morgonen, tog hela första perioden för jag är så trög! Sedan var det historia. Vår presentation gick bra, det var kul. Vi gjorde liksom som en stetch och sånt! :P Matten var intressant, host. Och sedan hade jag study hall. Satt i bibblan med Isabelle :)

Efter skolan åkte jag och red. Red själv denna gång för att öva på saker som jag gjort under lektionerna. Gick faktiskt bra. Hon var frammåt och jag tänkte hela tiden på händerna, axlarna, höfterna, benen, fötterna, blicken och hela paketet. Så jag var mycket nöjd :) inga bilder eller filmer dock :( ska se om jag kan få till några nya snart!

Tosdag - Hade speech klass fört. Höll först ett säljtal där jag sålde värktabletter. För jag tycker det är så roligt här att när de har reklam för medeciner på tv så nämner de ALLA biverkningar, så jag gjorde något kul med de. Det gick bra. Sedan höll jag även ett pensionstal :P gick inte lika bra men helt okej!
På historian så lyssnade jag på andra presentationer, kul. Förstog matten idag :O otroligt!!! Och sedan var det dax för mitt favvo ämne <3 Blev lite stressad då vi hade problem med datorerna i början och seadn skulle vi vara klara 20 min tidigare än vad jag trott. Blev inte helt nöjd med min slutprodukt men den var okej... jaa, ni har ju sett resultatet!

Fredag - Study hall. Historia, vi kollade på en film om Thomas Edison, hade vikarie på matten men vi fick så sjukt mycket o göra ändå. Hejdå helgen. Och nu sitter jag här och slutar om 3 min :)

Hoppas ni hade en bra vecka <3
Kram! :)

:)

Idag var det St Patrick's day. Det är någon Irländs högtid som Amerikanerna firar mer än Irländarna, haha :P det går iaf ut på att vara klädd i grönt. Dock visste jag inte detta och kom till skolan med en klarröd kofta, YES!! :P perfa. Jag fick lite armband och ringar att klä på mig så var nästan grön :)

Har haft väldigt mycket och göra de senaste dagarna, mycket o ta igen efter förra veckan. Skriver en sammanfattning senare ikväll. Är redan klar med läxorna och klockan är bara 7 :O

Mitt senaste digital art project, ett fantasi landskap! :) Vi skulle skapa ett landskap som var overkligt men ändå riktigt. Här har jag t.ex. fyra olika himlar, tre olika vatten och massa andra saker!


What if that was the reality, then we would have a crazy world! :)

Måndag

Första dagen tillbaka efter mitt lilla lov :) kände mig mycket välkomnad av alla så det var faktiskt roligt att komma tillbaka! Hade först study hall, då pratade jag med min mattelärare och fick massa saker som jag ska göra tills imorgon, puh! Sedan skrev jag en historieuppsats. Under historian pratade vi om Japan, så hemskt med vad som hänt där!!!
Sedan var det matte igen, klassen hade ett prov men jag kommer ha det senare i veckan så jag jobbade med mina saker. Fungerade bra, complexa tal och skit :P ganska förvirrad!

Sedan kom jag hem och jag såg att jag hade fått ett mejl ifrån min pappa, som gjorde mig superglad :D :D berättar senare. Sedan har jag gjort läxor typ hela kvällen och nu sitter jag och kollar på The bachelor, haha, så patetiskt men bra!! :P

Kraaam <3

Filmerna ifrån igår :)

Här kommer små filmsnuttar ifrån igår :)







Nu ska jag iväg på Polar Dip :)
Kram!!!

Ridning :)

Idag red jag, red ganska lugnt då jag fortfarande inte är helt 100% frisk ännu. Min dödsförkylning sitter fortfarande kvar i lungorna eller vad man säger ;)

Robin råkade filma en lite snutt när jag borstade Luneta efter ridpasset och Bobby filmade två filmer under passet, en jättekort och en lite längre. Han skulle skicka dem till hennes ägare då de bara lånar Luneta. Men just nu så ligger videofy.me nere så får vänta med att ladda upp filmerna tills de fungerar igen :)

Här kommer en bild så länge!

Svettig häst och trött ryttare :)

Kram <3

Fredag

Idag hade vi ingen skola för att lärarna hade något på g. Skönt. Jag sov ut, sov hela natten utan att vakna en enda gång. Framsteg :D har lite sömn att ta igen kan jag ju säga. Men iaf, känner mig mycket bättre.

Det har typ regnat hela dagen men de är inte mig emot. Tycker att de kan regna på i några dagar och sedan är all snö borta och då kan solen värma upp jorden och de kan bli vår :D
Idag har jag gjort lite läxor, har ganska mycket att ta igen, varit i Brunswick på Bowdoin College och sedan tog vi en sväng förbi Walgreens så jag kunde köpa Schampo, balsam och hårspray. Inte så intressant dag men men :)


Digital art

Jag har ett ämne i skolan som heter digital art. Då "leker" vi i photoshop och lär oss nya saker. Än så länge är det ganska basic men det är lätt min favoritklass :) Tänkte visa er lite saker som jag har gjort hitils.



Lite blandat sådär :)
Kram <3

Our time is history

Hittade en fin bild på mig och Ronda. Visste inte vart jag skulle ladda upp den så de fick bli här :)

Min fina tjej <3

<3

Idag fick jag ett släng av hemlängtan. Inte så jag grät utan bara att jag kände att jag ville vara hemma och allt vad som vanligt. Kan ärligt säga att jag älskade mitt liv hemma, det var otroligt svårt att ta beslutet att lämna de <3

Saknar er så otroligt mycket <3<3<3

My - Caroline - Josefin, hade ingen bild på bara er :O måste införskaffas!!



<3<3<3

På bättringsvägen! :)

Stanna hemma ifrån skolan idag med. Men jag är nu på bättringsvägen vilket är skönt, är dock inte helt 100 men det kommer nog så småning om. Imorgon är det spec dag i skolan så vi har ingen skola, feting najs för mig. Jamenar, denna skolvecka har ju varit så gryymt jobbig :O Haha!

Så nu blir det tre dagar till att bli bättre på sedan är jag fit for fight på måndar. Det behövs nog för allt make up work som jag måste göra, yey. Aja, nu ska jag njuta av helgen.

På söndag är det the Polar Dip. Det är en foundraiser för project graduation (jag har väl förklarat vad de är, om inte säg till!). Det går ut på att man samlar ihop lite pengar ifrån folk för att sedan bada i havet. Det är såklart iskallt! Men det är en kul grej liksom. Och NEJ, jag kommer inte delta i badandet. Skyller på min förkylning (hehehe), ni som känner mig vet att jag är en liten badkruka så jag står för bilderna ist! ;)

Kram kram, saknar er alla <3

Femte dagen i lidande

I morse gick jag upp som vanligt och åkte till skolan. Mådde inte bra men att missa skolan här är en helt annan sak än att missa skolan hemma, tycker jag iaf. Här missar man så grymt mycket då man har 1 och en halv timmes lektioner och lärarna är väldigt effektiva med tiden kan man ju säga.

Så jag åkte till skolan och log lite falskt :) alla sa att jag såg ut o må skit och det är ju de minsta man kan säga. Tre minuter in på första lektionen höll de inte längre, trodde typ att jag skulle svimma och spy på en gång. Min lärare höll med mig när jag sa att jag ville gå hem, haha. Mötte även lite andra lärare på vägen och de sa åt mig att bara gå hem och sova och fokusera på att bli frisk så kan jag ta tag i skolan senare. Skönt att ha lite skolstress lyft ifrån axlarna.



Så nu ligger jag i sängen för femte dagen i rad, yeey, hoppas verkligen att jag är bättre imorgon.
Ska nog sova lite, sov bara en timme i natt för att jag hostade så mycket....
Nu vet ni allt om min hälsa för tillfället!

Kram :)

Sommar <3

Jag är fortfarande halft döende i min säng. Ute så smälter snön, härligt, så snart är våren här på riktigt!!! :D

Två bilder ifrån i sommras:




Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!!
Kram <3

Bortkastad helg?

Jaa, min helg har inte varit så intressant förutom att jag red i går förmiddag. Men sedan jag kom hem igår så har jag inprencip legat i sängen med datorn och bara vilar. Måste vara kurerad inför skolan imorgon.
Btw, så älskar jag att ha en laptop, speciellt nu, då kan man liksom ligga/sitta bekvämt i sängen och ha datorn för att kolla på någon film eller bara hänge på facebook. Mycket bra! Så dagens ros går till min macbook! :D

Jao, har inget dirket och skriva då inget intressant har hänt mig de senaste dagarna.

Och ett stort GRATTIS till alla Säfva ryttare, ni är bäst <3
Kram!

Lördag

Håller på att bli förkyld så mår piss. Red i morse, gick bra. Luneta var fin som vanligt. Det går bättre och bättre nu :) dock hade jag inte riktigt energin att orka jobba hela passet men men...

Nu ska jag dega i sängen resten av dagen och absolut inte gör någonting!

Hoppas ni har det bra, och Säfva-gänget: Lycka till imorgon <3

Kram :)

Filmerna

Nu har äntligen lilla smarta jag fixat med filmerna, så här kommer de :) De är typ skritt på långa tyglar tyvärr och ett tag får ni verkligen inspektera underlaget och ridhusväggen, kul va? :D





Kram <3

Bilderna!

Här kommer bilderna ifrån gårdagens ridpass. Hon fotade typ i början så de är typ bara skittbilder och som sagt med kompaktkamera blir ju bilderna som de är i ridhus :P Aja, enjoy!!


Luneta

Här ser ni sadelkammare till vänster och där ni ser ett hästhuvud till höger, där finns det två platser att göra i ordning sin häst på. Sedan lite längre bort är spolspilta, hö m.m.

Sadelkammare

Sadelkammarens utsikt till ridhuset

Sadelkammare

Jag och Luneta

In action ;)

:)

Jaa, de var alla bilder som man faktiskt kunde se att det var en häst på bilden. Nästa gång ska jag ta med mig min kamera! :)
Kram <3

Filmerna kommer.....

Mars = vår?

Idag har vi det riktigt kallt, haha, några minusgrader! ;) men går hade vi det riktigt varmt och imorgon ska det också bli lite varmare. Så våren kanske är i sikte? Kanske det finns hopp i livet!! yeey! :D

Snart är det dags att skriva upp sig på vårsporter. Vet inte om jag har sagt detta med eftersom man faktiskt har 4 årstider här så är också skolåret indelat i årstider inom sporten. Under hösten finns det: football, soccer, field hockey, cheerleading och x-contry. Under vintern finns det: Basketball, wrestling, cheerleading och swimming. Under våren finns det: Tennis, track, baseball, softball och lacrosse.

Jag kommer nog hålla på med tennis under våren :) känner många som ska spela tennis och förhoppningsvis så behöver jag inte suga för jag har faktiskt spelat tennis under 2 veckor i frankrike med min familj för typ 10 år sedan ;)

Vi får se! :) nu ska jag dra till matten.
Kram <3

Ridningen!

Igår var det en mycket bra dag. Höll två tal i speech class och var nöjd med båda och sedan gick min sista lektion, digital art superbra :) vi håller bara på med photoshop, wonderful!

Efter skolan tog jag bussen hem, åt en äggmacka och sedan bar det iväg till stallet. Jag red Luneta. Hon var fin och jag börjar lära mig lite att inte låta min höger sida ta över. Det är väldigt bra att rida en häst som Luneta då för hon går hellre åt sidan än framåt så så fort som min högersida tar över så börjar henne bakdel gå till vänster.
Aja, jag var nöjd med lektionen! :)
Robin tog lite bilder och filmade lite. De är ingen direkt kvalite, ni vet ju, kompaktkamera i ridhus=bra bilder? Njaa.. ;) Men bättre de än inget, så ska försöka ladda upp dem här när jag kommer hem ifrån skolan!

Just nu sitter jag i study hall och borde skriva mitt tal inför imorgon. Haha, jag ska ha ett tal om vad man ska ha med sig i förstahjälpen lådan under en lång bilresa?! :P lite random men men, bra o veta!

Jao, men bilder och kanske filmer (om jag fattar hur man lägger upp filmer!) kommer upp kväll!
Kramizar :D <3

YEEY!!

Man är ju lite lagom glad första dagen efter lov men min dag började super. När jag kom till skolan så hade Jessie hittat DC-quartern. JAAAA!! :D nu har jag alla så min samling är fullkomlig. Haha, är lite barnsligt glad över detta men det gjorde min dag mycket bättre. Men vad ska jag nu göra? Kommer nog fortsätta kolla på alla quarters som jag får, bara för att det är en rutin. Haha! Sedan ska jag klistra fast mina quarters till mappen som jag har!!!
I'm Happy!! :D

Här kan ni se min fina fina mapp med alla cirklar fyllda! :)


Sedan hade jag ett tal idag i speech class, förvånade va? :P men iaf, det kändes skit och jag var inte alls glad efteråt men sedan såg jag detta på betygs hemsidan. Då blev jag lite gladare :)


Hoppas ni också har haft en bra dag :)
Imorgon är det redan Mars, känns som om det var nyårsafton förra veckan. Oj oj, tiden går snabbt! Hoppas kylan och snön också förstår att Mars är en vårmånad! :)
Kram <3

RSS 2.0