08/30/10

Blev just klar med min del av städningen! ;) Japp, jag har ansvar för antingen köket, badrummet eller dammsugningen varje vecka. Vanligvis så ska vi städa på söndagar men tiden rann iväg igår så städningen fick bli idag ist :)
Denna vecka hade jag hand om badrummen, gillar att städa badrum för då ser man verkligen hur fint det blir :D när man städar badrummet så ingår det dock inte att städa toaletten, puh!

Ikväll är det min tur att laga mat. Tydligen så har man olika matdagar varje vecka, det visste inte jag så jag blev lite smått panikslagen när jag fick reda på att jag skulle laga mat idag. Fick tag på mamma, hon sickade lite recept. Tack mamma, du är bäst <3 Så ikväll står det broccolipaj på menyn! MUMS!

Idag är det ännu en varm dag, det är redan typ 30 grader i skuggan, är glad att jag inte har träning idag i denna värmen, hehe! Ingen aning om vad som händer resten av dagen, den som lever får se! :)

Nu ska jag springa ner och inventera i skafferiet vad vi har och vad som behöver köpas till för att denna mumsiga broccolipaj ska kunna utföras!

KRAM KRAM!

(Till Eva: Jag använder flitigt den rosa receptboken som jag fick av dig, den är jätte användbar. TACK!! :D)

Kommentarer
Postat av: Sofie

å vad varmt och skönt! Här har vi bara runt 14 grader i luften :/ <3

2010-08-30 @ 19:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0