Helgen är över :)

Nu är det söndagkväll och om 2 timmar är det dags för ett nytt avsnitt av Desperate housewifes :D YEY! Ska försöka sammnfatta lite ifrån helgen!

Fredag: Jag, Kelci, Jessi och Sarah åkte hem till Kelci. Vi slappade lite och sedan åkte vi och Lindsay iväg och bowlade. Jag vann första omg :D Det var mycket roligt! Sedan åkte vi och åt glass på Cold Stone. Underbar glass. Haha, jag beställde en small men de två som jobbade där höll på att småbråka (på skoj) så hon gav mig en medium. Men jag behövde bara betala för en liten eftersom de var hennes fel att hon inte lyssnade på mig, :D

Lördag: Vaknade vid 10 av att Sam och Edie försökte väcka mig. Vid halv 11 drog vi iväg till badhuset. Men när vi kom dit visade det sig att det var sängt för simtävling. Så ingen simning för oss. Så vi åkte hem igen. Vid 12 kom de massa personer och klippte grenar ifrån granar för att göra julgranskransar av :) Sedan åt vi.
Vid 5 åkte jag till Kelci igen. Sedan vid 6 åkte vi till MoHiBa. Det är en show där olika klasser och grupper kan göra ett framträdande. Boy's soccer var askul. De gjorde som ett Mario-spel. Hahhaha :P och lärarnas var också roligt. De gjorde som en trailer på Harry Potter! Efter de åkte jag hem igen :)
En rolig dag!

Söndag: Hade sovmorgon idag också. Vid halv 12 åkte jag till stallet. Tog hand om Appy och eftersom han har tappat en sko så skrittade jag bara. Det var jag och Susi och vi bestämde oss för att skritta barbacka. Ingen aning om hur Appy skulle reagera men han skötte de bra! Han var mycket glad och försökte trava hela tiden samt hoppade lite random upp i luften då och då :P haha söt ponny!
Sedan åkte och hem igen och nu är det kväll och jag ska skriva lite i min dagbok. Har inte skrivit på en hel vecka. Har lite dåligtsamvete för de så nu ska jag ta igen de!

Pratade även med Anna idag :) miss u <3

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som en mysig helg!

Det var trevligt att prata! Saknar dig med<3

2010-11-22 @ 17:35:08
URL: http://taxitraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0